
Stek z rozbratla – kompletny poradnik: krojenie, smażenie, temperatury. 3 metody + 2 przepisy
Stek z rozbratla – kompletny poradnik: krojenie, smażenie, temperatury. 3 metody + 2 przepisy Rozbratel (ang. hanger steak) to wołowina


Stek z rozbratla – kompletny poradnik: krojenie, smażenie, temperatury. 3 metody + 2 przepisy Rozbratel (ang. hanger steak) to wołowina

Szponder wołowy – co to jest? Z jakiej części i jak go przygotować (duszenie, pieczenie, rosół) Kości szpikowe to czyste

Flaki wołowe – jak przygotować: czyszczenie, gotowanie, mrożenie [HowTo] Flaki (czyli oczyszczone żołądki wołowe) wymagają porządnego przygotowania: mycie → obgotowanie

Kości szpikowe – jak piec i do czego używać [przepis + bulion] Kości szpikowe to czyste umami. Pieczony szpik na

Trimming wołowy – co to, do czego używać i jak kupować Trimming (po polsku: ścinki / tryiming wołowy) to wartościowe

Łata wołowa – co to jest? Z jakiej części i jak ją przygotować Łata wołowa to niedoceniany element o wielkim
Dostarczamy najwyższej jakości mięso Black Angus, łącząc tradycję z nowoczesnością, dbając o dobrostan zwierząt i ochronę środowiska.
Bądź na bieżąco ze wszystkim, co nowe i godne uwagi