loader image
  • Wyjątkowa Jakość Black Angus

    Poznaj bogaty smak i tradycję z naszej górskiej hodowli.

  • Naturalna Pasja, Górska Tradycja

    Zapewniamy najwyższe standardy hodowli i świeże mięso premium Black Angus.

Górska hodowla

Najwyższa jakość Black Angus

Poznaj naszą historię i wartości, odwiedzając zakładkę o nas i odkryj więcej.

Wyjątkowe smaki

Oferta naszych mięs i wyrobów mięsnych

Mięso wołowe

Soczyste i aromatyczne mięso wołowe Black Angus z górskich hodowli, gwarantujące najwyższą jakość, głęboki smak i delikatną strukturę

Mięso wołowe sezonowane

Dopracowane mięso wołowe sezonowane Black Angus zapewnia wyrazisty smak, wyjątkową kruchość i aromat.

Wyroby mięsne

Starannie wędzone i dojrzewające wyroby mięsne oferujące niezrównaną głębię smaku i intensywny aromat.

Kiełbasy

Ręcznie przygotowywane kiełbasy Black Angus i wieprzowe, gwarantujące naturalną soczystość oraz wyrazisty smak.

Podroby

Świeże podroby wołowe i wieprzowe, starannie przygotowane, dostarczające bogactwa smaku i wartości odżywczych.

Inne

Odkryj inne specjały mięsne, takie jak tłuszcz wołowy, aromatyczny rosół, naturalne buliony i dodatki, tworzące autentyczne doznania kulinarne.
Smak tradycji

Mięso, które inspiruje

Nasze produkty łączą tradycyjną recepturę z nowoczesnym podejściem. Każdy kawałek mięsa to gwarancja świeżości, intensywnego smaku oraz niepowtarzalnej jakości. Doświadcz smaku, który zmienia posiłki w wyjątkowe doznania.

Obsługa klienta

Gwarancja jakości

Kiełbasa swojska wieprzowa wędzona – tradycyjna, naturalna, bez konserwantów | MountainMeat.pl
Wybrane specjały

Polecane produkty

Opinie

Co mówią nasi klienci

Co nowego

Inspirujące wpisy bloga

image

Łata wołowa – co to jest? Z jakiej części i jak ją przygotować

Łata wołowa – co to jest? Z jakiej części i jak ją przygotować Łata wołowa to niedoceniany element o wielkim potencjale smaku. W Black Angus, dzięki wyższej marmurkowatości, po wolnej…
image

Trimming wołowy – co to, do czego używać i jak kupować

Trimming wołowy – co to, do czego używać i jak kupować Trimming (po polsku: ścinki / tryiming wołowy) to wartościowe kawałki mięsa pozyskiwane podczas rozbioru i formowania elementów premium. W…
image

Kości szpikowe – jak piec i do czego używać

Kości szpikowe – jak piec i do czego używać [przepis + bulion] Kości szpikowe to czyste umami. Pieczony szpik na grzankach robi wrażenie, a z kości ugotujesz głęboki bulion –…